Skip to main content

De transitie naar circulaire gebiedsontwikkeling versnellen, doen we samen.

De wereld heeft het nodig en het is makkelijker dan je misschien denkt, daar zorgen wij als iCircl voor.

We zijn er voor de excellente partners die onderdeel zijn van onze missie, en voor de (gemeentelijke) organisaties die stukje bij beetje vooruitstrevender willen worden en daarom zo’n excellente partner zoeken. In de reis naar circulaire gebiedsontwikkeling gaan wij voorop en nemen je mee.

Een pad speciaal voor jou

Voor organisaties zijn en leveren we wijze raad. Dit doen we door vragen te stellen voordat we antwoord geven. We nemen je uitdaging onder de loep om vervolgens volledig vanuit jouw belang te denken. We zitten niet tegenover je aan tafel, maar naast je, want wij zijn niet uit op winst, maar op vooruitgang.

Door te redeneren vanuit wat jij nodig hebt, en niet vanuit het aanbod dat er is, blijven we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, toepassingen en leveranciers. Onze kracht is kennis van wat anderen aanbieden, dus die kennis is altijd actueel. We treden buiten gebaande paden en maken nieuwe routes. Zo krijg jij het advies en de hulp die je nodig hebt.

Onafhankelijk maar nooit alleen

Toepassingen van morgen kunnen gisteren al achterhaald zijn, maar dat zie je alleen als je bereid bent die toepassingen links te laten liggen. Als onafhankelijke stichting en adviesorgaan doen wij precies dat.

Ons product is het product van anderen vinden en verbinden. Dat doen we alleen wanneer we er zeker van zijn dat jij daarmee geholpen bent. Wij zijn jouw reisleider om op te vertrouwen wanneer je je ver van huis en op onbekend terrein begeeft.

Samenwerken met de beste

Voor leveranciers zijn we de perfecte middle man. Het middelste broertje, dat opties vindt die anderen niet overwegen. We onderzoeken en erkennen jouw onmiskenbare pluspunten en bekijken deze van meer dan één kant. Zo ontdekken we samenwerking die perfect zijn voor een van onze opdrachtgevers, maar die je zelf misschien niet durfde voor te stellen.

Wij kijken naar de waarde die je biedt en nog een stukje verder. Draagt jouw kennis en daadkracht bij aan de circulaire missie, dan verdien je een podium en dus een plek in projecten van organisaties in transitie. Want het gaat niet om de bestemming, maar de reis. 

iCircl voor Circulair Bouwlab

iCircl is ontwikkelaar van het Circulair Bouwlab. Kennisdeling en samenwerking staat hier centraal. De bekende uitdrukking luidt “Wil je snel gaan, ga dan alleen. Wil je ver komen, ga dan samen.” Met onze aanpak voegen we daar een derde aan toe. Wil je versnellen, doe het dan samen. Wij helpen je. Altijd onafhankelijk en precies op maat.

Wij helpen je met antwoorden of juist het formuleren van je vraag. Kom in contact.

Neem contact op