Skip to main content

Zie ons als jouw reisleider

Het vertrouwde gezicht om je vragen aan te stellen tijdens aanbesteding en projectontwikkeling. De kennispartner bij uitstek, die de juiste plekken en personen kent en je voorziet van een programma op maat. We ontzorgen voor een optimaal resultaat, passend bij jouw wensen en doelstellingen, binnen jouw budget.

Projectbegeleiding door maatwerk

Je wilt duurzaam bouwen, maar waar begin je? Zie jij door de bomen het bos niet meer, dan gaan wij voorop. Met een (inter)nationaal netwerk van duurzame en circulaire leveranciers, vinden wij het aanbod dat het best op jouw vraag aansluit. Passend bij jouw voorwaarden en budget. We werken onafhankelijk; wij zitten naast jou aan tafel vanuit waar we samen de mogelijkheden bekeken en we je begeleiden in de ontwikkeling.

Dit deden we eerder bij de Kademuurvervanging voor Gemeente Den Haag. Bekijk het werk of neem contact op met Nico.

Direct toepasbaar advies

Je staat aan de vooravond van een nieuw project, en hebt nog wat praktisch, direct toepasbaar advies nodig. Bijvoorbeeld als je twijfelt tussen twee materialen, of meer wilt weten over een onlangs geïntroduceerde techniek. Dan helpen wij je door op zeer korte termijn een concreet voorstel te doen, uitgezocht en onderbouwd vanuit jouw randvoorwaarden.

Dit deden we eerder voor het project Simon Smitweg in Gemeente Leiderdorp. Bekijk het werk of neem contact op met Nico.

Kennisdeling voor opdrachtgevers en leveranciers

Zo’n vijftien (!) keer per jaar kun je ‘Community of Practices (CoP) bezoeken, of hier actief aan deelnemen. Tijdens deze bijeenkomsten staat kennisdeling centraal. Wij delen learnings uit eigen projecten, maar laten ook onze partners en leveranciers aan het woord. Welke ontwikkelingen hebben zij recentelijk doorgemaakt? Welke doorbraken zijn er geweest en hoe hebben zij bijgedragen aan het versnellen van de circulaire transitie? CoP’s zijn bedoeld om gezamenlijk onze missie te bereiken; circulaire gebiedsontwikkeling de standaard maken.

Meer weten over onze CoP’s, als opdrachtgever of leverancier? Lees over de laatste CoP of neem contact op met Thirza, onze programmacoördinator.

luchtfoto van de duinen aan de Nederlandse kust
avond/nachtfoto van Rotterdam

Onze zeven stappen van samenwerking

01
Stap 1

Het bepalen van de ambitie en visie

Wij onderzoeken de ambities, scherpen deze aan en dragen ze uit met behulp van verandermanagement-theorieën.

02
Stap 2

De huidige processen en de benodigde verandering in kaart brengen

We hebben aandacht voor de introductie van vernieuwing en afscheid van het oude. Zo bepalen we haalbaarheid.

03
Stap 3

De juiste partner op de juiste plek

Uit een groot netwerk en aansluitend op de behoeftes, selecteren we leveranciers en partners om de vastgestelde ambitie te behalen.

04
Stap 4

Het ondersteunen en vastleggen van integrale samenwerkingen

Wij zijn de verbinder tussen alle partijen die samen moeten werken en borgen integraliteit in het circulaire ontwerp.

05
Stap 5

De begeleiding van het ontwikkelproces

Het project management waar we geld, tijd en kwaliteit bewaken en bijsturen waar nodig.

06
Stap 6

Het circulaire geweten tijdens de realisatie​

Wij zorgen dat gestelde kaders en circulaire ambities overeind blijven, ook wanneer de waan van de dag weer opspeelt.

07
Stap 7

Het vastleggen en verwerken van ‘Lessons Learned’

Met iets nieuws doen, komen nieuwe inzichten. Hoe ga je daarmee om? Wij borgen en implementeren deze geleerde lessen voor toekomstige projecten.

Manieren van samenwerking

Op projectbasis

Voor een duidelijk afgebakende opdracht, zoals een workshop ‘ambitie bepalen’, werken we met prijzen per project. Op basis van verwachte tijdsinvestering bepalen wij deze prijs.

Uurtarief

Voor de begeleiding van jouw aanbesteding of project zetten we meer dan één expertise in. Van onderzoek en matchmaking tot advies en begeleiding; we zitten naast je aan tafel bij het vinden van de juiste partijen. Hiervoor werken we op basis van uurtarief. De offerte is een indicatie aan de hand van je vraagstuk.

Strippenkaart

Voor een duidelijk afgebakende opdracht, zoals een workshop ‘ambitie bepalen’, werken we met prijzen per project. Op basis van de verwachte tijdsinvestering bepalen wij deze prijs.

Wij helpen je met het vinden antwoorden of het formuleren van je vraag.

Neem contact op