Skip to main content

Vanaf 24 maart a.s. is het zover! Tot en met 26 maart wordt “Building Holland” weer gehouden in de RAI in Amsterdam. Met een beursoppervlak van 15.000m2, 250 partners, 150 sprekers én 15.000 bezoekers is dit hét evenement op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. De thema’s van dit jaar zijn allereerst natuurlijk “Circulariteit”, maar ook “Energietransitie”, “Slim & Gezond” en “Pitch & Connect”.

Cirkelstad is hier natuurlijk prominent en houdt haar derde “Nationale Werkconferentie” met drie eigen sub-thema’s: “Infra & Buitenruimte”, “Vastgoed” en “Circulaire Workplace Experience” op respectievelijk dag 1, 2 en 3. Voor 2020 bestaat de programmering uit een zestigtal sprekers die op het Cirkelstad-sprekerspodium het verhaal achter de circulaire projecten zullen delen. Iedere dag worden er innovaties gematched met opdrachtgevers tijdens een live-event: de Cirkelstad Community of Innovation en nieuwe producten en diensten krijgen een plek op de Cirkelstad Innovatie Boulevard.

Het totale programma staat op de website van Cirkelstad en hier kunt u ook uw gratis toegangskaarten bestellen. Building Holland is ook een mooi moment voor exposure van uw circulaire uitdaging. Wilt u ons uw case of uitdaging, begeleidend met een foto en een specifieke vraag/tekst van 50 woorden die hier betrekking op heeft, mailen? Alle cases van alle Cirkelsteden presenteren wij weer op Building Holland en komen in het nieuwe Stadsblad dat na dit evenement gaat uitkomen.

Bron: https://www.cirkelstad.nl/werkconferentie-2020/

We bieden versnelling in de
Circulaire bouweconomie, doe jij mee?