Skip to main content

We weten allemaal dat een gebiedsontwikkeling een complex proces is waar veel tijd overheen gaat. Wanneer je daar het aspect circulariteit aan toevoegt, krijg je een gebiedsontwikkeling die complexer wordt. Op grote schaal is een dergelijke gebiedsontwikkeling zelfs nog onbekend in Nederland.

Om een materiële transitie en circulaire gebiedsontwikkeling tot stand te brengen is het noodzakelijk dat we natuurinclusief gaan bouwen en daarbij interdisciplinair samenwerken met verschillende vakgebieden in de gebouwde omgeving. Daarom nodigen wij en de Haagse Hogeschool je uit voor een bijeenkomst over 100% circulaire gebiedsontwikkeling op vrijdag 3 juni van 15.00 tot 17.00 uur in de Innovation Playground van De Haagse Hogeschool.

Om je alvast voor te bereiden, staat deze vraag centraal tijdens de bijeenkomst: ‘Wat is een circulaire gebiedsontwikkeling, welke thema’s horen daarbij en hoe kunnen we deze samen definiëren?’

aerial view van binnenstad Rotterdam

Ben jij geïnteresseerd in circulariteit en gebiedsontwikkelingen? Wil je in contact komen met andere markt- en kennispartijen die koploper zijn in de circulaire bouw? En wil je samen vanuit de triple helix meedenken aan hoe een circulaire gebiedsontwikkeling er uitziet? Meld je dan aan!

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via het online formulier.
Vragen en opmerkingen kan je mailen naar Rosano Derby: rosano@icircl.nl

Meld je aan

Heb je je al aangemeld voor deze Community of Practice? Mail naar Thirza Monster: thirza@icircl.nl