Skip to main content

Op 7 oktober 2019 stond bij de Katwijkse Ondernemers Vereniging (KOV) tijdens de maandelijkse contactbijeenkomst het thema ‘Circulaire bouw’ centraal. Vanuit Cirkelstad inspireerde Nico van Hoogdalem de leden en gaf hen handvatten mee over de mogelijkheden die er zijn om afval in te zetten bij de (ver)bouw van panden.

Geen Afval

In een grote treinwagon achter Brasserie Buitenhuis, bij De Stoomtrein Katwijk-Leiden aan het Valkenburgse Meer, hoorden ruim 100 ondernemers, burgemeester Visser en wethouder Knape van de gemeente Katwijk hoe Nico hen vanuit Cirkelstad handvatten meegaf over de mogelijkheden die er zijn om afval in te zetten bij (ver)bouw van panden.

Cirkelstad071

Ook werd een oproep gedaan zich aan te sluiten bij het nieuwste netwerk van Cirkelstad: Cirkelstad071.

Cirkelstad071 is ontstaan op initiatief van Economie071 dat bestaat uit de gemeenten Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude, Bedrijfsleven Rijnland, Ondernemend Leiden, Bedrijvig Leiden, VNO-NCW West, kring Rijnland, Katwijkse Ondernemersvereniging en Koepel Leidse regio.

Partner-manager

Tot slot werd Pieter Kuijt gepresenteert als partner-manager voor Cirkelstad071. Pieter, van origine makelaar- en taxateur, is al jaren lid van de KOV en een bekend gezicht op de diverse netwerkbijeenkomsten in de streek.

presentatie-circulair-bouwen

We bieden versnelling in de
circulaire bouweconomie.
Doe jij mee?