Skip to main content

Op 7 oktober stond bij de Katwijkse Ondernemers Vereniging (KOV) tijdens de maandelijkse contactbijeenkomst het thema “Circulaire Bouw” centraal. Nico van Hoogdalem inspireerde de leden vanuit Cirkelstad en gaf hen handvatten mee over de mogelijkheden die er zijn om afval in te zetten bij (ver)bouw van panden.

Geen Afval

In een grote trein wagon achter Brasserie “Buitenhuis” bij De Stoomtrein Katwijk Leiden aan het Valkenburgse Meer hoorden ruim 100 ondernemers, burgemeester Visser en wethouder Knape van de gemeente Katwijk hoe Nico van Hoogdalem hen vanuit Cirkelstad- en handvatten meegaf over de mogelijkheden die er zijn om afval in te zetten bij (ver)bouw van panden.

Cirkelstad071

Ook werd een oproep gedaan zich aan te sluiten bij het nieuwste netwerk van Cirkelstad: Cirkelstad071.

Cirkelstad071 is ontstaan op initiatief van Economie071 dat bestaat uit de gemeenten Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude, Bedrijfsleven Rijnland, Ondernemend Leiden, Bedrijvig Leiden, VNO-NCW West, kring Rijnland, Katwijkse Ondernemersvereniging, Koepel Leidse regio.

Partner-manager

Tot slot werd Pieter Kuijt gepresenteert als partner-manager voor Cirkelstad071. Pieter, van origine makelaar- en taxateur, is al jaren lid van de KOV en een bekend gezicht op de diverse netwerkbijeenkomsten in de streek.

presentatie-circulair-bouwen

We bieden versnelling in de
Circulaire bouweconomie, doe jij mee?