Skip to main content

Sinds deze maand is de stichting iCircl op diverse media-kanalen actief! Nico van Hoogdalem en Pieter Kuijt hebben de handen ineen geslagen en presenteren samen een radio/tv programma en ook een talkshow op YouTube.

Bij de omroep voor het 071-gebied, Unity.nu, is er iedere woensdagavond van 20.00 tot 21.00 het programma “iCircl Radio” dat live wordt uitgezonden op radio & TV. Hierin krijgen de partners van Cirkelstad wekelijks een podium, maar ook het actuele circulaire en duurzame nieuws op de voet wordt gevolgd.

Op het eigen YouTube kanaal van iCircl is er met regelmaat een talkshow onder de titel “iCircl Talks” waarin de programmamakers met hun gasten dieper ingaan op alle circulaire vraagstukken die er zijn. De show wordt live uitgezonden op YouTube en is daar achteraf ook terug te zien. Tijdens de uitzending is het voor iedereen mogelijk om mee te kijken en via de chat hun vragen te stellen aan de gasten.

“Dit is voor ons als stichting een mooie volgende stap omdat we hiermee het circulaire bouwen, doelstelling van onze stichting, breder en dichterbij het publiek kunnen brengen” zegt Pieter Kuijt. “En het is gewoon leuk om op deze manier onze partners een podium te kunnen bieden en meer van hen te weten te komen” vult Nico van Hoogdalem aan.

Zowel de interviews uit iCircl Radio als de talkshow iCircl Talks zijn achteraf terug te kijken via het YouTube kanaal van iCircl, maar ook als audio podcast beschikbaar voor alle platformen.

We bieden versnelling in de
Circulaire bouweconomie, doe jij mee?