Skip to main content

De naam KRV verwijst naar het vestigingsgebied; Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Het economische werkgebied (071) van KRV Bedrijfsmakelaardij is breder. Dat behelst namelijk de regio`s Duin- en Bollenstreek en De Leidse Regio.

De samenwerking

KRV Bedrijfshuisvesting heeft een groot netwerk en werkt onder andere samen met Kooitje Makelaarsdiensten, Otto Advies BV en Home for Life; allen vertrouwde plaatselijke bedrijven met kennis van zaken op elk vakgebied. Door met deze partijen samen te werken, komen we verder (ons motto!) zetten bij de (ver)bouw van panden.

Cirkelstad071

KRV Bedrijfshuisvesting bezocht tijdens de startbijeenkomst van Cirkelstad071 onder meer een workshop van het Rijksvastgoedbedrijf. Zij hebben bij diverse ontwikkelingen ervaring opgedaan met circulair bouwen, waaronder het Hembrug terrein (tussen Zaandam en Amsterdam) en De Bijlmerbajes. Daarnaast deelt KRV Bedrijfshuisvesting voor de Leidse regio graag de circulaire ambities voor de ontwikkeling van projectlocatie Valkenburg.

Makelaar Kuzee

Freek Kuzee is inmiddels met veel plezier en enthousiasme 25 jaar actief in de makelaardij. Voor die tijd heeft hij als marketingmanager gewerkt en in de avonduren het vakdiploma makelaardij gehaald. In 1997 heeft hij zijn vaktest afgelegd bij de Kamer van Koophandel en kort daarna werd hij door de Rechtbank beëdigd als makelaar.

We bieden versnelling in de
circulaire bouweconomie.
Doe jij mee?