Skip to main content

TEUN staat voor duurzaamheid en circulariteit. Het is hun missie om het hergebruik van producten te ondersteunen en te faciliteren. Dit doen zij met de TEUN app, die ervoor zorgt dat tweedehands materialen en producten op een efficiënte manier een nieuw leven krijgen.

Met steun van de Subsidie Circulair verwaarden van de gemeente Leiden kun je de TEUN app ook in de Sleutelstad gebruiken. Hierdoor kan TEUN met en voor jou een digitaal ‘circulair netwerk productuitwisselsysteem’ inrichten in Leiden. Doe jij ook mee met het Leidse Digitale Circulaire Netwerk? 

De app en het achterliggende platform bieden de mogelijkheid om op een snelle, simpele manier producten en materialen in te zamelen, duurzaam af te voeren en onderling uit te wisselen binnen het lokale circulaire netwerk.

Dit biedt ook jou(w organisatie) wellicht mooie, nieuwe kansen!

detail van een oude stofzuiger

TEUN heeft een projectopzet gemaakt. Daarin vind je ook een link naar het online formulier om je aan te melden. Als je het formulier invult, benadert TEUN je voor het vervolg van het project.

Een uitgebreide uitleg over TEUN in Leiden en de projectopzet kun je downloaden (download de pdf).

Het Kringloop Warenhuis doet al mee met het project.
Jij (en je organisatie) ook? 

Vul het online formulier in

Recent maakte The Happy Activist een filmpje over TEUN, waarmee je een goed beeld krijgt van de app: https://youtu.be/KcvpfyLx8tA

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de Subsidie Circulair verwaarden van de gemeente Leiden.
Je contactpersoon binnen het TEUN team: Gijsbert Jansen.