Skip to main content

Naast station Leiden Centraal, ingeklemd tussen het spoor en weg, ligt een prachtig klein stukje groen: de voormalige kweektuin voor het Singelpark. Nu de stichting achter de kweektuin haar activiteiten verplaatst naar het terrein van Museum Volkenkunde, gaat PLNT samen met Cirkelstad regio-071 tijdelijk het pauzelandschap beheren. En is er ruimte voor een nieuwe en innovatieve invulling: The Field.

Tiny Office Challenge

Stel je eens voor… dat je samen met collega’s of collega-ondernemers kunt werken in je eigen duurzame, circulaire en groene tiny office in de Duurzaamste Kilometer van Nederland. Je hebt nu de kans om deze droom waar te maken. Met de Tiny Office Challenge dagen we jou uit om onderdeel te worden van The Field.

Wil jij werken in en aan de verduurzaming van het meest verstedelijkte stukje Leiden, midden in het groen? En heb jij de ambitie om als duurzame pionier op te treden?

‘The Field’, een circulaire hotspot met showcases die uiting geven aan circulaire bouwmogelijkheden!

Wil jij ook jouw bedrijf presenteren als koploper in circulair bouwen?

De voorwaarden

De Tiny Office Challenge moet duurzaam, circulair, klimaatadaptief en groen bouwen op pauzelandschappen stimuleren. We zijn dus op zoek naar mooie showcases en inspiratie gekoppeld aan die vier thema’s.

Ook voor jouw organisatie

Welke partners doen mee en creëren voor hun bedrijf een mooie showcase. De Cirkelstad tiny office ‘Blikvanger’ is tot stand gekomen door een aantal Cirkelstad partners, waaronder RoosRos architecten.

Heb jij ook een goed idee en zoek je een samenwerking? Meld je dan en wij gaan samen kijken naar de mogelijkheden.