Skip to main content

Door de huidige woningnood staat de bouwsector onder enorme druk om meer te gaan bouwen. Deze opgave zal bij een normale gang van zake een enorme impact hebben op het milieu. Een manier de bouwopgave met minimale druk uit te voeren in door het integreren van circulaire bouwprincipes. Een essentiële schakel om circulariteit in de bouw te kunnen realiseren door het uitvoeren van circulair beheer en onderhoud. Dit complexe onderwerp staat nog in de kinderschoenen en vereist verder onderzoek/uitwerking.

De opdracht
Een groot onderdeel van de reis naar circulariteit is het keuzes maken betreft potentiële oplossingen. Wij hebben hier een start voor gemaakt door een afwegingskader voor circulaire oplossingen in beheer en onderhoud te creëren. Echter is dit model nog niet operationeel gemaakt. Wij willen daarom graag zien wat wij moeten veranderen om het model te gebruiken en inzicht verkrijgen in wanneer wij het model kunnen begrijpen.

Jouw taak is daarom om begrip te krijgen over wat er nodig is om circulair beheer en onderhoud te implementeren, te zien hoe het model hieraan bijdraagt en hoe het mogelijk aangevuld moet worden en om te onderzoeken hoe wij dit model kunnen toepassen in onze adviesvraagstukken.

Herken jij je hierin?
Wij zoeken een (afstudeer)stagiair die zich fulltime voor 20 weken wil focussen op dit onderwerp en over het volgende beschikt:

  • Studierichting Technische Bedrijfskunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde, Bouwkunde, Civiele techniek of een andere studie die hieraan gelinkt is.
  • Affiniteit met circulaire economie en/of duurzame (gebieds)ontwikkeling.
  • Een proactieve houding. We zijn een start-up die nog volop in ontwikkeling is.
  • Kennis over (circulair) beheer en onderhoud.

In de volledige omschrijving van de vacature vind je meer informatie en de gegevens van de contactpersoon.
Je kunt de omschrijving hier downloaden (pdf).