Skip to main content

Nico van Hoogdalem en Pieter Kuijt van Stichting iCircl heten directeur Yvonne van der Hulst welkom als eerste partner in het netwerk Cirkelstad071. Maak kennis met een innovatief bedrijf dat duurzaam denkt, doet en deelt.

Geschiedenis

In 1964 is Van der Hulst Bouwbedrijf opgericht en na ruim 50 jaar kunnen we spreken van een gevestigde naam. Door te blijven innoveren en traditioneel vakmanschap te verbinden met nieuwe inzichten en technieken, lopen zij voorop als het gaat om duurzaam en energiezuinig bouwen.

Yvonne van der Hulst is de tweede generatie en de drijvende kracht achter het bedrijf. Bouwen zit haar in het bloed. Samen met het team van ervaren vakmensen koppelt Van der Hulst expertise gekoppeld aan de bouwwensen.

Missie & visie

Volgens Yvonne van der Hulst is het uitgangspunt dat gezondheid, comfort, energie en milieu volledig in het bouwproces worden geïntegreerd. “Wij bouwen niet alleen luchtdicht, energiezuinig en met hoge isolatiewaarden, maar ook gebruiks- en onderhoudsvriendelijk met volop aandacht voor het leefcomfort. We zorgen voor een samenhangende balans tussen alle elementen die invloed hebben op het woon- en leefklimaat. Bovendien geven wij ruim baan aan duurzaamheid.”

Duurzaamste kilometer

Daarnaast is Yvonne als bestuurslid voor Bouwend Nederland ook betrokken bij de ‘Duurzaamste kilomter van Nederland‘ waar Cirkelstad op korte termijn haar eigen tiny office opent.

We bieden versnelling in de
circulaire bouweconomie.
Doe jij mee?