Skip to main content

Cirkelstad is hét platform voor koplopers in de circulaire en inclusieve bouwsector. Voor traditionele Cirkelstad thema’s als circulair en inclusief beleid, inkoop en ontwerp en circulaire en inclusieve realisatie van bouw en sloop. En thema’s zoals bijvoorbeeld interieur, groen, water en energie.

Cirkelstad biedt een platform aan vooruitstrevende publieke en private partijen die werk maken van steden zonder afval, zonder uitval. Dat gebeurt door de materialen die vrijkomen bij het slopen, renoveren of beheren van gebouwen terug te brengen in de kringloop. De materialen worden vervolgens toegepast in nieuwe producten met een gelijkwaardige toepassing. Geen afval dus. Het werk wordt daarnaast verricht met de mensen uit de stad. Zij komen met inspiratie over hoe zij willen wonen, nemen initiatief tot wijkactiviteiten of worden uitgenodigd voor leer-, of werkplekken bij de betrokken partijen. Geen uitvallers dus.

Spinner

iCircl is de aanjager, coach, coördinator en organisator van Cirkelsteden Rotterdam, Den Haag en Regio 071. Binnen Cirkelstad noemen wij dat de ‘spinner’. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf maximaal nut haalt uit deelname in een Cirkelstad.

In Zuid-Holland werken wij samen met Cirkelstad Drechtsteden.

Belangstelling voor deelname aan een Cirkelstad? Neem dan direct contact op met Nico van Hoogdalem: 0615 229 283 of nico@icircl.nl.

Of lees eerst hier verder.