Skip to main content

Op circulair gebied kan er al heel veel, maar hoe weet je als opdrachtgever wat er mogelijk is? En hoe vraag je dat uit? Hoe benut je de kennis en kunde van de markt optimaal? En wat betekent dit voor jou als projectleider, inkoper of uitvoerder in nieuwe opgaven?

In deze masterclass bespreken we praktische voorbeelden, tips en hulpmiddelen die zich al veelvuldig bewezen hebben en die als inspiratie en handvat kunnen dienen voor de eigen manier van werken.

Uitdagingen en kansen

Erick Wuestman van KplusV is met zijn jarenlange ervaring als adviseur in de circulaire economie en als grondlegger van de RCC-methodiek de circulariteitsgoeroe binnen het circulair verantwoordelijk opdrachtgeverschap. Hij gaat vanuit praktijkervaringen in op de uitdagingen en kansen van circulair inkopen en opdrachtgeverschap aan de hand van de RCC-methodiek.

Ruimte voor discussie

Daarnaast is er ruimte voor een discussie over circulair inkopen en verantwoord opdrachtgeverschap. Hendrik de Vries van Copper8 heeft de nodige ervaring met diverse inkooptrajecten en methodieken bij diverse opdrachtgevers. Vanuit die ervaring brengt hij discussiepunten in.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je discussiepunten inbrengen?
Mail ze naar Rosano Derby: rosano@icircl.nl.

Tip

Luister ter voorbereiding onze podcast over circulair inkopen.

Collegetour #4: Masterclass circulair inkopen

dinsdag 11 oktober
14.50 uur: inloop
15.00 uur: start bijeenkomst
16.30 uur: einde bijeenkomst 

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een week voor de bijeenkomst een Teams-link voor de masterclass.

Deze masterclass is gericht op publieke en private opdrachtgevers die zich (meer) willen verdiepen in circulair inkopen en circulair verantwoord opdrachtgeverschap.

Wil je weten wat er dit jaar nog meer op het programma staat?
Je vindt het op icircl.nl/jaarprogramma2022