Skip to main content

Om ons jaarprogramma goed aan te laten sluiten op de behoeften van alle partners, hebben we je input nodig. We willen namelijk in 2022 bouwprojecten volgen met een circulaire ambitie, zodat we er gezamenlijk van kunnen leren. Daarom hebben we een vragenlijst samengesteld waarmee je jouw project kunt aandragen.
 

Wat gaan we doen?

Jouw project op de kaart zetten! De projecten die wij gaan volgen, willen we in een overzicht aanbieden aan de gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland. Aan het einde van het jaar halen we van al die projecten de geleerde lessen op en verzamelen die in een handreiking. De handreiking bieden we in 2023 – opnieuw in de Week van de Circulaire Economie – aan de gedeputeerde aan. Zo creëren we met elkaar doorlopende leerloops en zichtbaarheid.

En hoe komen we aan die input?

Heel eenvoudig: met een online vragenlijst. Dus ga naar onze vragenlijst en beantwoordt in maximaal tien minuten deze vragen:

  • welk bouwproject met circulaire ambitie kunnen we in 2022 volgen (bij voorkeur een project in de fase van initiatie, uitvraag of ontwerp),
  • welke hulpvraag je daarbij hebt en
  • of je een voorbeeldbouwproject weet dat we kunnen bezoeken tijdens onze inspiratietour in de Week van de Circulaire Economie.

Heb je geen fysiek bouwproject voor ogen? Maar heb je wel een intern organisatievraagstuk over circulair bouwen, een online platform voor biobased materialen of een circulair lobbyproject over wet- en regelgeving? Laat het ons weten (mits er een ontwikkel- of hulpvraag aan vastzit).

>> Je kunt je niet meer aanmelden. <<

Twijfel je over welk project je wilt indienen of heb je andere vragen?
Neem dan contact op met Thirza Monster via thirza@icircl.nl of 06 – 28 44 65 12.

Cirkelstad Zuid-Holland is een samenwerking tussen Stichting iCircl en start met 8.